SPECIAAL VERJAARDAGSAANBOD: DIY DESIGN Voor 33 euro (ipv 47,-)

Het aanbod verloopt over...

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

ZICHTBAAR & HERKENBAAR BEDRIJF

MET JE EIGEN DESIGNS

“Ik doe graag zelf mijn vormgeving voor mijn bedrijf. Dan kan ik snel schakelen en het bespaart me geld. Ik wil graag leren hoe ik mijn designs naar een hoger niveau til voor meer continuiteit en daarmee een herkenbare en professionele uitstraling online en offline”

boost je socials met canva

Je vindt je feed nog niet ‘je van het’ en voelt dat er meer uit te halen valt. Het liefst zou je willen dat het minder tijd kostte om meer en mooiere content te creëren.

Soms ben je uren bezig met content verzamelen, plaatjes zoeken of googelen hoe je je logo op je Insta-foto’s krijgt als brandmerk. Je zou graag zelf de afbeeldingen met inspirerende quotes maken in plaats van die van iemand anders gebruiken.

Ik weet hoe ik wil dat mijn social media feed eruit komt te zien, maar toch lukt het me niet…

Dat moet handiger kunnen…

Zelfs als vormgever had ik het idee dat het praktischer kon. De online tool Canva bleek ideaal, want met de mobiele app kan je altijd bij je designs en sjablonen. Ook op vakantie, in de stad of op visite. Ideaal!

Nu het geld (nog) niet…

Als startend of parttime ondernemer ligt de investering voor professionele designs of visuele content misschien nog te hoog. Dat geld zit nu nog niet in je bedrijf. Je wilt het graag zelf doen om die reden. Ook ik ben zo begonnen met het vormgeven van flyers, strippenkaarten en visuals voor social media voor mijn yogastudio. Dus I feel you!

Matige designskills…

Je weet als ondernemer hoe belangrijk goede content is. Je vindt het leuk om het zelf te doen, maar ergens twijfel je ook wel over je designskills. Zie je het eraan af dat je het zelf doet? Waarschijnlijk een vormgever sowieso 😉 Maar dat betekent niet dat je het niet kunt leren. Mij is het ook gelukt! Je wilt weten hoe je ZELF goede visuele content maakt voor een krachtige feed? Zijn er designtrucjes die het verschil maken tussen ‘in elkaar geflanst’ en ‘looking seriously good’?

  IK HELP JE GRAAG!

  In de cursus DIY DESIGN in Canva leer je vormgeving zelf te doen, maar toch professioneel te ogen.

  Aan het einde van de rit heb je de skills in huis én al een vliegende start gemaakt! Je begint met de basics van Canva, de tools die je echt moet kennen en wat handigheidjes. Dit is tenslotte de basis! En je leert een aantal ‘geheimen’ over sterke designs. Wat wel en zeker ook wat NIET te doen voor professioneel ogende visuals. Je gaat ook lekker zelf aan de slag – want ‘van proberen kan je leren’ en ik kijk met je mee als je dat wilt! 

  Een informatieve en ‘hands on’ online cursus over wat je écht moet weten over DIY design.  Gaat je een hoop frustratie, tijd én dus geld besparen (geloof me, ook ondernemer en Canva is een timesaver!)

  Normaal is je investering €47, vandaag € 33! Hoera!

  Na deze cursus…

  • Ontdek je waarom je Canva nodig hebt
  • Leer je alle Canva tools vinden en gebruiken
  • Leer je een aantal ‘rules of design’, zodat jouw visuals er professioneler uit gaan zien
  • Ga je zelf aan de slag om toffe herkenbare plaatjes te creëren
  • Krijg je een handleiding met tools die je nodig hebt om zelf toffe templates te creëren

  Na afloop heb je…

  • De eerste door jouzelf gemaakte Canva designs – whoop whoop!
  • Een digitale worksheet met de belangrijkste tips, tools & tricks
  • Een hoofd vol kennis en ideeën hoe je easy peasy aantrekkelijke visuals maakt voor verschillende platformen
  • Een cheat sheet (spiekbriefje) met een aantal toffe websites waar je (gratis) rechtenvrije en bij jouw bedrijf passende afbeeldingen kunt downloaden.

  Over mij

  Ik ben Carlijn van Studio Popp. Ik ben grafisch vormgever en online communicatie expert. Ik help graag vrouwelijke ondernemers om hun onderneming of activiteiten vanuit plezier, passie én creativiteit de wereld in te sturen. Zodat je eruit springt! Online en offline. Een visueel aantrekkelijk en professioneel uiterlijk zorgt voor herkenbaarheid en voor vertrouwen bij je ideale klant. En zoals je vast wel weet: KNOW – LIKE – TRUST = business!

  Ik geloof oprecht dat iedereen kan leren ontwerpen. Daar ben ik tenslotte zelf het voorbeeld van als autodidactisch designer! Na heel wat jaren ervaring, deel ik die kennis nu graag met je zodat jij ook zelf creatief aan de slag kan.

  Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

  Zin om mee te doen? TOF! Koop je kaartje hier!

  Carlijn heeft gewerkt voor o.a.

  “Ik heb nog steeds zoveel aan je Canva cursus! Echt top!
  Ben steeds weer een stapje professioneler. Het is gewoon ook te leuk!
  Heb zelfs in Canva een ebook gemaakt!” ​

  – ILONA van kan / balanspraktijk ilona van kan

   

   Grijp deze eenmalige aanbieding en ervaar hoe ontzettend EASY & LEUK design en content creëren kunnen zijn!

   

  ALLEEN VANDAAG €33,-

  (in plaats van €47,-)

  Dit aanbod loopt af over...

  Dag(en)

  :

  Uur(s)

  :

  Minute(s)

  :

  Second(s)