let’s get creative

DIY DESIGN met canva

ZICHTBAAR & HERKENBAAR OP SOCIAL MEDIA MET JE EIGEN DESIGNS

Wil jij ZELF je bedrijf professioneel en herkenbaar zichtbaar maken? Wil je meer mensen (dus potentiële klanten) trekken met een aantrekkelijke feed? Wil je meer content creëren in minder tijd? Dan is deze online workshop de oplossing voor jou!

boost je socials met canva

 • Verlies je tijd en energie met uitzoeken hoe je zelf toffe social media afbeeldingen maakt?
 • Wil je ook je logo op je Insta-foto’s maar weet je niet hoe?
 • Gebruik je noodgedwongen nog steeds plaatjes van anderen met het risico op een dikke rekening?
 • Wil je meer content creëren in minder tijd? YES!

Maar hoe maak je ZELF goede visuele content voor een ‘popping’ feed? En wat zijn de designtrucjes die het verschil maken tussen ‘in elkaar geflanst’ en ‘looking seriously good’?

En ook lekker praktisch:

 • Hoe zet je zelf je logo over je foto’s voor herkenbaarheid?
 • Hoe maak je in bulk toffe quotes binnen je huisstijl zodat je ze niet meer hoeft te ‘lenen’ van een ander?
 • Hoe maak je zelf een tof visitekaartje dat er professioneel uitziet?

hands on cursus

Tijdens deze cursus ga je het allemaal leren! Zodat je aan het einde van de rit de skills in huis hebt én al een vliegende start hebt gemaakt! Ik begin met de basics van Canva, de tools die je echt moet kennen en wat handigheidjes. Dit is tenslotte de basis! En als graphic designer vertel ik je een aantal ‘geheimen’ over sterke designs. Wat wel en zeker ook wat NIET te doen voor professioneel ogende visuals. Je gaat ook lekker zelf aan de slag en ik kijk met je mee als je dat wilt! 

Een informatieve en ‘hands on’ online cursus over wat je écht moet weten over DIY design.  Gaat je een hoop frustratie, tijd én dus geld besparen (geloof me, ook ondernemer en Canva is een timesaver!)

"Ik heb nog steeds zoveel aan je Canva cursus! Echt top! Ben steeds weer een stapje professioneler. Het is gewoon ook te leuk! Heb zelfs in Canva een ebook gemaakt!"

- Ilona van Kan (deelnemer oktober 2019)
Dat wil ik ook! Ik doe mee!

MAAK ZELF TOFFE VISUALS VOOR SOCIAL MEDIA MET CANVA

DE MODULES

Er zitten maar liefst 5 modules in deze cursus, dat zijn ruim 300 stories! Je kunt op je gemakje alle modules doorlopen. Je kunt na toelating tot het account 2 weken lang al je (design)vragen kan stellen of feedback vragen. 

Dit krijg je allemaal voor 47 euro: 

 • Module 0: WELKOM – Hoe haal je het meest uit deze cursus?
 • Module 1: CANVA 101, THE BASICS – over hoe handig Canva is en de belangrijkste tools in Canva
 • Module 2: DESIGN TIPS & TRICKS – de trucs die je echt moet weten als je geen vormgever bent voor een professionele uitstraling in je visuals
 • Module 3: PICTURE PERFECT – over hoe je je logo upload en in/over je foto’s kunt zetten
 • Module 4: QUOTES IN BULK – hoe je easy peasy meerdere quotes opmaakt in je eigen huisstijl én zo altijd visuals voorradig hebt (timesaver!)
 • Module 5: OFFLINE VISUALS – hoe je tof visitekaartje maakt met Canva (en deze kennis kun je weer toepassen op andere designs, van flyers tot brochures!)

WAAR & WANNEER JE WILT 

Je kunt de cursus volgen wanneer en waar je wilt. Alle modules worden in een besloten Instagram account geplaatst. Na aanschaf van de cursus krijg je hierover meer uitleg en krijg je toegang tot het besloten account. Individuele vragen beantwoord ik in de eerste twee weken na datum van aanschaf. Daarna heb je nog wel toegang, maar ga ik niet meer in op persoonlijke hulpvragen (al ben ik zeker ook de beroerdste niet en kijk ik altijd graag mee!). 

In deze cursus:

 • Ontdek je waarom je Canva nodig hebt
 • Leer je alle Canva tools vinden en gebruiken
 • Leer je een aantal ‘rules of design’, zodat jouw visuals er professioneler uit gaan zien
 • Ga je zelf aan de slag om toffe herkenbare plaatjes te creëren
 • Krijg je een handleiding met tools die je nodig hebt om zelf toffe templates te creëren

Na afloop heb je…

 • De eerste door jouzelf gemaakte Canva designs – whoop whoop!
 • Een digitale worksheet met de belangrijkste tips, tools & tricks
 • Een hoofd vol kennis en ideeën hoe je easy peasy aantrekkelijke visuals maakt voor verschillende platformen
 • Een cheat sheet (spiekbriefje) met een aantal toffe websites waar je (gratis) rechtenvrije en bij jouw bedrijf passende afbeeldingen kunt downloaden.

GET CREATIVE!

Hoi! Ik ben Carlijn van Studio Popp. Ik ben grafisch vormgever en online communicatie expert. Ik help je graag om je onderneming of activiteiten vanuit plezier en passie de wereld in te sturen. Zodat jij eruit springt! Online en offline. Een visueel aantrekkelijk en professioneel uiterlijk zorgt voor herkenbaarheid en voor vertrouwen bij je ideale klant.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Zin om mee te doen? TOF! Koop je kaartje hier!

VOOR WIE?

Deze cursus is voor ambitieuze ondernemers die voelen dat je meer bereik hebt met aantrekkelijke content en een mooie feed. Voor de zzp’ers die graag ZELF en met plezier hun vormgeving doen en hun designs naar een hoger niveau willen tillen. Voor de creatievelingen die Canva al wel kennen (of nog niet – geen vereiste) maar er meer uit willen halen en daarmee tijd willen besparen.

Mobiel of PC?

De cursus is volledig op Instagram te volgen.  Voor de opdrachten raad ik aan Canva voor pc te gebruiken, ook al is het via mobiel ook mogelijk. In de browserversie zitten namelijk net wat meer handige tools! Ik raad je dus aan op je pc te doen voor een beter resultaat. Heb je eenmaal je templates staan, kun je altijd je designs aanpassen op mobiel op het moment dat je ze nodig hebt en niet in de buurt bent van een computer.