LEN

welkom lief broertje

Dit lieve kaartje ontwierp ik voor Len. Het broertje van Eden. Het silhouet is echt zijn grote broer Eden met de knuffel die op zijn komst lag te wachten. Grappig detail: het babybroertje op de kaart is zijn neefje. Die mocht model staan voor Len. Zo is het een superpersoonlijk kaartje geworden!

SIEP

blij dat jij er bent!

Een zonnig en vrolijk kaartje een lief en vrolijk mannetje. Broertje van Fien & Mees. Ik mocht het kaartje van Fien vijf jaar geleden ontwerpen en ik was superblij dat ik weer werd gevraagd voor het kaartje van de nieuwe telg! Leuk weetje: het moest een uniseks kaartje worden, want tot op de dag van de geboorte wist niemand dat er een broertje onderweg was! 

CASPER

verliefd op het uiltje

Toen de papa en mama van Casper langs kwamen bij mij om het kaartje te bespreken (en ik heel handig de theedoos kwijt was, die later bij mijn zusje bleek te liggen) waren ze meteen verliefd op het idee van een luikvouw. Omdat ze dol zijn op de producten van Tiamo met het welbekende uiltje, wilden ze dit graag op de kaart terug laten komen. Dus illustreerde ik een uil geinspireerd op 

ISA

nieuwe telg in de berenfamilie!

Van de mama van Isa kreeg ik een moodboard toegestuurd met de vraag of ik iets in die stijl kon ontwerpen. Natuurlijk kan dat! Wat heel grappig was: ik koos ervoor om een berenfamilie te illustreren, zonder dat ik wist dat Isa de achternaam Berendsen zou krijgen. Omdat de mama niet deze achternaam draagt, was het puur toeval en extra leuk! Ze waren er enorm blij mee!

let's make it pop!

Samenwerken? Of gewoon een vraag? Stuur me een berichtje!