GEBOORTE

een unieke blijvende herinnering

Hoe tof is het om een 100% origineel en uniek kaartje te hebben om de geboorte van jullie zoon of dochter aan te kondigen? Een kaartje dat eruit springt op het prikbord bij de verloskundige, in het ziekenhuis of bij je werkgever. Een 100% persoonlijk kaartje, waar er maar een van is. Ik ontwerp het graag voor je! 

TROUWEN

vier de liefde!

Trouwen doe je maar één keer. Althans, dat is de intentie doorgaans 😉 Daar hoort natuurlijk een waanzinnig toffe uitnodiging bij. Eentje die jullie liefde voor elkaar uitstraalt en die de bruiloft die jullie voor ogen hebben weerspiegelt. Ik ga graag voor jullie aan de slag!

PUREPLE YOGA

LOGO/HUISSTIJL/VISITEKAARTJE

Voor deze ‘vers van de pers & ready to rock’ yogadocent Laurens Kistenkas mocht ik zijn branding vormgeven. De bloemknop weerspiegelt zijn reis tot wie hij nu is en het startpunt van zijn ideale klant. Laurens’ missie: mensen met een (aankomende) burn-out weer op laten bloeien. Aan het eerste concept dat hij zeker ook tof vond, gaan sleutelen, maar toch voelde dat hij nog niet 100% blij was. Op een nacht toen ik wakker lag en mijn dreumestweeling wonder boven wonder wel sliep, popte dit idee in mij op. En zijn reactie was priceless! YES! RAAK! 

KAARTENLIJN

voor elke gelegenheid een kaartje!

Voor kinderopvangorganisatie Kinderopvang Walcheren in Middelburg, mocht ik een uitgebreide kaartenreeks ontwerpen. Zodat ze voor elke gelegenheid een persoonlijk kaartje kunnen sturen, naar kinderen, ouders, personeel en relaties. Echt een supertoffe opdracht! Ook ontwierp ik als welkomstgeschenk een set mijlpaalkaarten.

let's make it pop!

Samenwerken? Of gewoon een vraag? Stuur me een berichtje!