LET’S MAKE IT POP!

Mijn doel is dat jij eruit springt. Opvalt in de massa. Zichtbaar, maar authentiek. Of dat nu gaat om jouw off- en online bedrijfsuitingen, creatieve concepten of om een trouwkaart of uniek geboortekaartje.

Ik ben Carlijn Poppe en ben (freelance) grafisch ontwerper en communicatiespecialist. Na een master Communicatiewetenschappen heb ik in diverse communicatiefuncties gewerkt bij toffe organisaties, waaronder Film by the Sea, Centrum voor Beeldende Kunst Zeeland en internetbureau Nedbase. Al snel ontdekte ik dat mijn passie ligt bij vormgeving en design. In 2013 ontwierp ik mijn eerste geboortekaartjes onder de naam Kaartje Natuurlijk en sinds 2017 volg ik mijn droom en werk ik in en aan mijn eigen ontwerpbureau onder de naam Studio Popp.

Studio Popp is een grafisch ontwerpstudio voor creatieve ondernemers, gevestigd in Middelburg. Maar eigenlijk ben ik online ondernemer en help ik klanten in heel Nederland en Europa. Van Zeeland tot Friesland. Van Twente tot in Londen. Met focus op identiteit en opvallen in de massa creëer ik visuele (en tekstuele) communicatie voor print en web. Van concept tot product.

Kleine of grote vraag? Ik help je graag met het vinden van de juiste oplossing. Let’s make it pop!

let's make it pop!

Samenwerken? Of gewoon een vraag? Stuur me een berichtje!