LOGO & HUISSTIJL

ASTRID VAN MEIJEREN

Voor de energieke Astrid van Meijeren, ADHD coach (@vrouwenadhd) mocht ik een nieuw logo ontwerpen passend bij de nieuwe weg die zij is ingeslagen als ADHD-coach. Haar huisstijlkleuren bleven hetzelfde, maar logo een nieuwe stijl met de juiste uitstraling.

astridvanmeijeren_logo


DRUKTEMAMA’S

Voor de Astrid maakte ik al eerder een vrolijk en bruisend logo en huisstijl voor haar bedrijf Druktemama’s.
Een goede basis om ook meteen zelf haar website op te frissen in de huisstijl voor een uniforme uitstraling.
Met een set Canva templates voor haar social mediakanalen kon ze meteen vol aan de slag!

IN BALANCE YOGA – ANTOINETTE MULDER 

Antoinette Mulder van In Balance Yoga, een nieuwe yogadocente in Vlissingen, vroeg mij een logo en huisstijl voor haar te ontwerpen. Een superleuke opdracht waar ik als yogadocent (Hart Aan Zee Yoga) en vormgever wel raad mee kon! We hadden een heel fijn gesprek waarin ik mijn ideeën al voorzichtig polste. Het bedachte kleurenschema voor haar matchte met haar wensen en de eerste schetsen die ik dezelfde week nog op stuurde waren meteen raak. Flow!

FRITUUR VET LEKKER

Voor Emilie van Frituur VET LEKKER mocht ik een strak logo, handige stempelkaart, bijpassend buitenbord en duidelijk menubord ontwerpen en verzorgen.

BEAUTYSALON NATUURLIJK MOOI 

Voor Beautysalon Natuurlijk Mooi ontwierp ik een nieuw logo. Ik maakte voor haar ook een stylesheet, waarop de uitwerking met huisstijlkleuren en achtergronden visueel zijn gemaakt. Als onderdeel van de nieuwe branding maakte ik voor Maria ook een visitekaartje en cadeaubon (A6) in de nieuwe huisstijl.

PUREPLE YOGA

Voor Laurens van Pureple Yoga mocht ik een frisse dynamische logo en huisstijl ontwerpen.
Met deze branding en set opvallende visitekaartjes kon hij direct een vliegende start maken!

SOCIAL MEDIA

CANVA TEMPLATES

Francis Keek, online ondernemer en VA coach, wilde haar social media boosten. Eruit laten springen in de massa! Ik maakte een flinke set Canva templates binnen haar bestaande huisstijl (logo, kleuren + fonts) en zo kon ze snel lekker zelf aan de slag!

logo Francis KEek

LOGO & TEMPLATES

Voor personal stylist Styled by Anneloes mocht ik niet alleen een nieuw logo ontwerpen, maar ook een aantal social media templates voor Canva Voor een frisse en opvallende look op Facebook en Instagram.

logo Styled by Anneloes

SOCIAL TEMPLATES

Voor een professionele uniforme uitstraling online ontwierp ik voor Vaessen Acupunctuur templates binnen haar bestaande huisstijl en zette ze klaar in Canva. Ook deed ze mijn Canva cursus om zelf lekker aan de slag te kunnen.

logo vaessen acupunctuur

BEHEER & TEKSTEN

Voor Museum Veere werkte ik als freelance communicatieadviseur en beheerde de website, social media kanalen Facebook en Instagram. Ook deed ik persberichten en de nieuwsbrief. En deed ik de vormgeving van flyers, posters, folders en educatieve middelen. Af en toe was ik ook verantwoordelijk voor de vormgeving van een expositie.

DRUKWERK

WELKOMSTKAARTJE 

Voor Embrasse Kraamzorg ontwierp ik dit kaartje om te sturen aan nieuwe klanten, voor in goodiebags, als giveaway op beurzen, voor in het welkomstpakketje.

 

CADEAUTJE KLANTEN

Voor LieveMoeders.nl ontwierp ik een A4 met 6 uitscheurbare affirmatiekaartjes met praktische tips achterop. Deze gaf Marjolein cadeau aan de klanten van haar online programma.

A4 FOLDER 

Voor Traas & Ovaa mocht ik een productfolder vormgeven. Teksten door Merkwaardige Identiteit. Foto’s door Ruden Riemens.

 

KAARTENLIJN & MILESTONES

Voor Kinderopvang Walcheren kreeg ik de vraag om een hedendaagse kaartenlijn te ontwikkelen. Kaartjes voor de kinderen. Kaartjes voor het personeel. Kaartjes om naar relaties te kunnen sturen. Standaard kaartjes. En ik mocht een reeks mijlpaalkaarten ontwerpen. Als welkomstcadeautje voor nieuwe klanten. Al met al een ontzettend leuke opdracht!

BUSINESS GOODIES

ONLINE WEGGEVER

Voor Hart Aan Zee Yoga ontwikkelde ik een digitale weggever met 16 affirmatiekaarten voor tijdens zwangerschap en bevalling. Voor (toekomstige) klanten om zelf uit te knippen en in te zetten als mindset-tool.

AFFIRMATIEKAARTEN

De affirmatiekaartjes voor Hart Aan Zee Yoga zijn ook gedrukt als A6 kaartjes om weg te geven in goodiebags voor nieuwe klanten, op beurzen of om op te sturen als postkaart aan deelnemers van de zwangerschapsyogalessen.

KAARTJES CADEAU

Voor LieveMoeders.nl ontwierp ik een A4 met 6 uitscheurbare kaartjes met affirmaties, reminders met een praktische tip achterop. Deze gaf Marjolein cadeau aan haar klanten van haar online programma.

FAMILIEDRUKWERK

trouwkaart Rowan & Roos
trouwkaart Rowan & Roos

Samenwerken? Of gewoon een vraag?

info@studiopopp.nl
whatsapp: 06-13680738