astridvanmeijeren_logo

Met Carlijn heb je creatief goud in handen. Van niks weet ze van alles te maken.

Met Carlijn heb je creatief goud in handen. Van niks weet ze van alles te maken. Ik deelde mijn missie en het feit dat ik verder géén idee had hoe dat in beeld eruit zag. Ze zei “geef mij je vertrouwen, ik stuur je volgende week een concept”. Tot tweemaal toe wist ze mijn bedrijfsconcept in een passend logo en brand te gieten. Die staan inmiddels als een huis en daarvoor ben ik Carlijn heel dankbaar. Ze is snel, correct, vriendelijk in de communicatie en toegankelijk om allerlei ideeën mee te delen! Ze weet dit briljant te vertalen!

trouwkaartje 2019 Rowan & Rozemarijn

Voor mijn bedrijf In Balance Yoga heb ik Carlijn gevraagd om logo te ontwerpen. Na een (koffie)afspraak aan de slag. En het proeflogo ontwerp was eigenlijk gelijk raak. Het logo, de kleuren, alles matcht!! Heel blij met mijn super passende logo!

“Carlijn had snel door wat voor een beeld ik neer wilde zetten met mijn bedrijf en heeft dit heel mooi omgezet naar een logo, kleuren en een complete huisstijl.”

Afgelopen zomer heeft Carlijn de complete branding voor Je Eigen Webshop Starten gemaakt. Het was allemaal vrij kort dag, maar met goede communicatie is het allemaal gelukt. Ik ben heel erg blij met de snelle en fijne samenwerking. Carlijn had snel door wat voor een beeld ik neer wilde zetten met mijn bedrijf en heeft dit heel mooi omgezet naar een logo, kleuren en een complete huisstijl.

astridvanmeijeren_logo

Van mijn ideeën in mijn hoofd, naar haar vormgeving op papier. 

Van mijn ideeën in mijn hoofd, naar haar vormgeving op papier. Goede afspraken waarin verwachtingen over en weer helder waren, fijne en duidelijke communicatie en een prachtig logo!

trouwkaartje 2019 Rowan & Rozemarijn

Van idee naar concept, totdat het concrete product bij je op de deurmat valt. In al deze fasen heeft Carlijn met ons meegedacht, de juiste vragen gesteld en voortgebouwd op onze wensen. En daarbij had ze nog net dat beetje extra’s: verrassende ontwerpen als visuele vertaling van dat wat bij ons past. En het eindproduct (verhuiskaart, trouwkaart én geboortekaartje voor onze zoon) gaf alles een extra feestelijk tintje: wij waren enthousiast, en ook van de ontvangers kregen we lof en positieve reacties.

– Rowan & Rozemarijn

Recente opdrachten

astridvanmeijeren_logo

"Met Carlijn heb je creatief goud in handen. Van niks weet ze van alles te maken."

“Met Carlijn heb je creatief goud in handen. Van niks weet ze van alles te maken. Ik deelde mijn missie en het feit dat ik verder géén idee had hoe dat in beeld eruit zag. Ze zei “geef mij je vertrouwen, ik stuur je volgende week een concept”. Tot tweemaal toe wist ze mijn bedrijfsconcept in een passend logo en brand te gieten. Die staan inmiddels als een huis en daarvoor ben ik Carlijn heel dankbaar. Ze is snel, correct, vriendelijk in de communicatie en toegankelijk om allerlei ideeën mee te delen! Ze weet dit briljant te vertalen!”

– Astrid van Meijeren

"Verrassende ontwerpen als visuele vertaling van dat wat bij ons past"

“Van idee naar concept, totdat het concrete product bij je op de deurmat valt. In al deze fasen heeft Carlijn met ons meegedacht, de juiste vragen gesteld en voortgebouwd op onze wensen. En daarbij had ze nog net dat beetje extra’s: verrassende ontwerpen als visuele vertaling van dat wat bij ons past. En het eindproduct (diverse kaarten) gaf alles een extra feestelijk tintje: wij waren enthousiast, en ook van de ontvangers kregen we lof en positieve reacties.”

– Rowan & Rozemarijn

"Carlijn had snel door wat voor een beeld ik neer wilde zetten met mijn bedrijf en heeft dit heel mooi omgezet naar een logo, kleuren en een complete huisstijl. "

“Afgelopen zomer heeft Carlijn de complete branding voor Je Eigen Webshop Starten gemaakt. Het was allemaal vrij kort dag, maar met goede communicatie is het allemaal gelukt. Ik ben heel erg blij met de snelle en fijne samenwerking. Carlijn had snel door wat voor een beeld ik neer wilde zetten met mijn bedrijf en heeft dit heel mooi omgezet naar een logo, kleuren en een complete huisstijl. “

– Renske Mollink

"Carlijn weet elke keer te verrassen met de manier hoe ze de wensen van haar klanten en haar eigen haar ideeën combineert tot een mooi ontwerp waarin haar persoonlijke stijl heel goed tot uiting komt"

“Carlijn weet elke keer te verrassen met de manier hoe ze de wensen van haar klanten en haar eigen haar ideeen combineert tot een mooi ontwerp waarin haar persoonlijke stijl heel goed tot uiting komt. De portrettekeningen die zij van mijn familie heeft gemaakt in het kader van haar Valentijnsactie, waren heel treffend, waarbij haar eigen stijl heel duidelijk naar voren kwam. Ik ben een fan!”

– Sonja Milovic

"Een prachtig logo! Van mijn ideeën in mijn hoofd, naar haar vormgeving op papier."

Van mijn ideeën in mijn hoofd, naar haar vormgeving op papier. Goede afspraken waarin verwachtingen over en weer helder waren, fijne en duidelijke communicatie en een prachtig logo!

– Ingrid Kruithof

"Ze begrijpt waar ik voor sta, waar mijn bedrijf voor staat en zet dat om in excellente vormgeving."

Carlijn is een topper, ze levert top werk, is betrouwbaar en flexibel. Maar het beste en voor mij belangrijkste – ze snapt je. Ze begrijpt waar ik voor sta, waar mijn bedrijf voor staat en zet dat om in excellente vormgeving. Steeds weer, dank je Carlijn.

– Christine Bender

Ideeën bespreken? Offerte opvagen?